Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állateledel paciknak - lovak képes leírás - Állateledel.tlap.hu
részletek »

Állateledel paciknak - lovak - Állateledel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allateledel.tlap.hu » Állateledel paciknak - lovak
Keresés
Találatok száma - 9 db
Abrakok mestere

Abrakok mestere

Abrakmester: Arra törekszünk, hogy elérhető áron, kiemelkedő minőségű termékeket kínáljunk a hazai lótartóknak. Jelenleg három földrészről egy-egy cég termékeit forgalmazzuk kizárólagosan Magyarországon.

Bábolna-Mena lótakarmányok

Bábolna-Mena lótakarmányok

A Bábolna-Mena granulált keveréktakarmányokat a különböző korú, használatú lovak igényeinek megfelelően állítottuk össze. Így a Bábolna-Mena takarmányokkal a csikóktól a versenylovakig, a könnyű munkát végző sportlovaktól a tenyészállatokig megoldható az állatok optimális táplálóanyag-ellátása. Réti széna etetése mellett a Bábolna -Mena takarmányokat etethetjük egyedüli abraktakarmányként, de a táplálóanyag szükséglettől függően akár zabbal is keverhetjük (maximum 50%-ig).

Csak néhány szó a modern takarmányozásról

Csak néhány szó a modern takarmányozásról

A fejlett lótenyésztéssel rendelkező országokban már évek óta a lótakarmányozási kísérletek állnak az érdeklődés középpontjában. Ha mindenki megpróbálná az új szempontok /sajnos a lovak takarmányozása nem új keletű dolog, csak feledésbe merült/ szerint takarmányozni lovait, akkor gyorsan megváltozna a hazai lótenyésztés helyzete. Az Egyesült Államokban, a világ lótakarmányozási központjában senki számára sem kérdéses, hogy az okszerűen abrakolt csikók a gazdaságosság kulcskérdésének alapjai. A megfelelően összeállított takarmányon nevelkedett csikók kétéves korukra elérik kifejlett kori marmagasságuk 98 %-át és több mint 75%-át kifejlett kori testtömegüknek.

Csikótejpor

Csikótejpor

Csikótejpor: Összetételében, táplálóértékében élettani hatásában, kiegyenlített ásványi anyag, és vitamin ellátottságával tökéletesen helyettesíti a természetes kancatejet. Biztosítja a csikók harmonikus fejlődését, a genetikai adottságok teljes kibontakozását

Deukavallo top E

Deukavallo top E

Összetétel: Zöldlucerna-liszt, zabkorpa, búzakorpa, árpa, cukornádmelasz, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, monodikalcium-foszfát (szervetlen). Etetési javaslat: vitaminozott alaptáp, mely Dél-Franciaország és Németország mezőinek legjavát felhasználva garantálja a legjobb minőséget. Előnyei: A nagyon magas rosttartalom kiváló hasznosulási arányt szavatol, így (nem nagy igénybevételu lovaknál) kevesebb abrak mennyiség mellett is költséghatékonyabban takarmányozhatunk. Raklapos mennyiségnél különösen kedvező ár!

Don Papi lótáp

Don Papi lótáp

A Don Papi - Mena Super lótáp egy takarmány keverék közepes és nehéz munkát végző sportlovak részére. A versenylovak magas energiaigényük miatt sok abraktakarmányt fogyasztanak. Ennek a túlzott abraketetésnek több hátránya is van, amit a Don Papi - Mena Super takarmány rosttartalma és az energiaforrásként használt szójaolaj ellensúlyoz.

Equipulse

Equipulse

Minden komoly munkát végző sportlónak, melyeknek jelentős megterhelést jelent a napi edzés napi 70 gramm etetésével minden igényt ki tudunk elégíteni, lovunkat csúcsra tudjuk járatni. Az Equipulse termékek nem marketing termékek, mindent tartalmaznak, amire egy lónak szüksége van, és nem csak mutatóban, hanem az élettani szükségleteknek megfelelő maximális arányban. 35 g etetését javasoljuk kevés vagy közepes munkát végző lovaknak. Mellette semmilyen egyéb kiegészítőre nincsen szükség.

Pavo

Pavo

A Pavo egy kiváló összetételű, magas tápértékű lótakarmány, amelyet a nemzetközi ugró-, díjlovas- és fogathajtó sport élmezőnye használ, de a lótenyészetek és a hobbilovasok is. A Pavo cég a lósport és a lótenyésztés minden ága számára kifejlesztett egy egyedi pelletet vagy müzlit. Egy sportlónak egészen más a szükséglete, mint egy tenyészkancának vagy egy csikónak!! Az ilyen táplálkozás vezérszavai az egészség és a teljesítmény.

Takarmány-kiegészítők

Takarmány-kiegészítők

AMV Sport takarmánykiegészítő oldat 1000 ml: Napi takarmány kiegészítése. A ló alaptakarmánya csak annyi nyomelemet tartalmaz, mint amennyit az a talaj, amelyről a takarmányt nyerjük. Ezért az alaptakarmány kiegészítése szükséges. A zabból, szénából álló hagyományos takarmány elegendő fehérjét és energiát tartalmaz, de a vitaminokkal, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal való ellátás nem elégséges. Ennek következményei: gyengülő kondíció, hullámzó teljesítmény, fogékonyság a betegségekre.

Tuti menü