Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állateledel madaraknak képes leírás - Állateledel.tlap.hu
részletek »

Állateledel madaraknak - Állateledel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allateledel.tlap.hu » Állateledel madaraknak
Keresés
Találatok száma - 7 db
A papagájok táplálása

A papagájok táplálása

Az alábbi felsorolásban szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani a papagájok helyes táplálásához. Alaptakarmány: az etetésre szánt magkeverék legfontosabb kitétele, hogy az válogatott, tisztított összetevőkből álljon. Fontos, hogy az olajos és lisztes magok aránya megfelelő legyen, így elkerülhető az egyoldalú táplálás kialakulása. A magkeverék ne legyen hőkezelt! A hőkezelt terméke esetén a magvak beltartalmi értéke, s ez által tápértéke közel a felére csökken. Ez mind biológia, mind anyagi veszteséget jelent. A madár több eleséget igényel, szinte csak kétszeres mennyiség elfogyasztása esetén lakik jól. A magkeverékek adagolása: minden nap egyszer, minden etetésnél új adag.

Happy Food eleség hullámos papagájnak

Happy Food eleség hullámos papagájnak

Az eleség tartalmazza mindazokat az alapvető és nélkülözhetetlen összetevőket, amelyek a hullámospapagájok egészséges fejlődéséhez, a könnyű emésztéshez és az eledel fenséges ízéhez szükségesek. A Happy Food termékek alapelemei (úgy mint a vitaminok és ásványi anyagok) a rendszeresen ellenőrzés és a kíméletes gyártási folyamatnak köszönhetően megőrzik megfelelő összetételüket, így kiváló erőnlétet biztosítanak a hullámospapagájoknak.

Kaytee exact készítmény fiókák kézi neveléséhez

Kaytee exact készítmény fiókák kézi neveléséhez

Az exact olyan kiegyensúlyozott, magas tápértékű anyag, amely a bébi madarak ( fiókák ) gyorsabb növekedését, korai elválasztását és tollazatuk jobb és fényesebb kifejlődését segíti elő. Ha megfelelően alkalmazzuk, akkor nem lassítja le a madár begyének működését. Az exact életbarát összetevőket tartalmaz, így segítve a bélben lévő mikroorganizmusok egészségesen tarását.

Madáreledel

Madáreledel

Madáreledel a Petlap kínálatában. Válogasson a különféle otthon tartható díszmadarak eleségei között, akár fajtánként, akár a madara kedvenc eleségei között. A Petlap állateledel bolt minden otthon tartható madár számára válogatott eleségeket kínál. Folyamatos akciók a még kedvezményesebb madártartásért.

Mag

Mag

Az 1989-ben magyar-holland közös vállalkozásként alapított M.A.G. Kft. gabonafélék, olajos, hüvelyes magvak, zöldség-szárítmányok, madár- és kisállateleségek alapanyagainak nemzetközi kereskedelmével foglalkozik. A termények magyarországi és külföldi beszerzését és forgalmazását - a megbízhatóság, minőség és ár követelményeit követő - nagy tapasztalattal rendelkező munkatársak végzik.

Mit egyen a papagáj?

Mit egyen a papagáj?

A háznál tartott papagájok generációk óta kikerültek a természetes környezetükből, a legtöbbjük már fogságban született, de a táplálkozási igényeik nem változtak meg. Ahhoz, hogy madarunk szép, egészséges és jókedvű legyen, elengedhetetlen a tudatos, megfelelő és változatos táplálás. A bolti madáreleségek, pelletek jó alapok, de önmagában az ilyen magkeverék még kevés. Most bemutatjuk, mit, hogyan és honnan egyen a papagáj, és mi az, ami esetleg kevésbé ajánlott. A madár mindig meghálálja a törődést és a megfelelő táplálást!

Téli madáreleségek

Téli madáreleségek

Téli madáreleségek: 3 db-os mogyorórúd 300 gr: Gondosan válogatott mogyorók hálóval összefogva. Tökéletes választás, egy kis extra energiához. 4 seasons - Egész évben adható vadmadár eleség 1kg: Négy évszakos madáreleség, vadon élő madaraknak, sok-sok válogatott magféleséggel.

Tuti menü