Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állateledel - haszonállatoknak képes leírás - Állateledel.tlap.hu
részletek »

Állateledel - haszonállatoknak - Állateledel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allateledel.tlap.hu » Állateledel - haszonállatoknak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Antiseptica 2000

Antiseptica 2000

Az Antiseptica 2000 Kft jogelődje mint gmk 1985 évben alakult 5 fővel. A fő profil akkor a Mastistop fejés utáni bimbófürösztő gyártása volt. A cég tevékenysége folyamatosan bővült, és napjainkban már a szarvasmarha-tenyésztésben és -takarmányozásban felhasznált termékek teljes körét forgalmazzuk. 1995-ben a gmk átalakult kft-vé, és ezzel egyidőben kiválásokkal a tulajdonosok száma 2 főre csökkent. Ma családi vállalkozásként működik, alkalmazottaink száma 5 fő.

Bartl Takarmány

Bartl Takarmány

Takarmánykeverékeink és koncentrátumaink receptúráját a legújabb kutatási eredmények alapján úgy állítjuk össze, hogy fedezzék az állatok táplálóanyag és emésztés-élettani szükségletét, és magas szintű, gazdaságos termelést tegyenek lehetővé.

Premixek

Premixek

Az Agrofeed Kft. termékeivel eredményesen takarmányozható minden állatfaj (baromfi, sertés, szarvasmarha, juh, nyúl) minden korcsoportja. Termékeink között megtalálhatók az egységes (0,5-1,0%) premixek, a komplett (2,0-5,0%) premixek, koncentrátumok és prestarter takarmányok egyaránt. Az Agrofeed előkeverékek és takarmányok javítják a termelési mutatókat: növelik a hízóállatok súlygyarapodását, javítják a termékenységet, a tojástermelést, jelentősen csökkentik a fajlagos takarmány-felhasználást. Alkalmazásuk esetén javul az állatok egészségi állapota, csökken az elhullás, biztonságosabbá és kényelmesebbé válik az állattartás. Mindezek eredményeként javul az üzemek gazdálkodása, nő nyereségtermelő képességük.

Szűcs Dávid

Szűcs Dávid

Kiváló minőségű takarmányra, PB Gázpalack csererére, vagy ipari gázra van szüksége? Cégünk mintegy másfél éve végez házhozszállítást egész Bács-Kiskun megye területén. Ha zavarja a cserével járó sok vesződség, lépjen kapcsolatba velünk! Sokan idősek, kismamák nem tudják maguk kicserélni a gázpalackot. Futárunk házhoz megy és segít Önnek ebben. Honlapunkon minden elérhetőséget megtalál a szállítási helyszínektől az időpontokon át a különböző gázfajtákig. Takarmányok házhozszállítását is vállaljuk.

táp házhozszállítás

táp házhozszállítás

Az állateledelek nálunk a minőségükben is egyediek! Honlapunkon minőségi állateledeleket találja. A kiválóminőség garantált, legyen szó kutya, hal vagy macskatápról. Az érdeklődők megfelelő eledeleket, tápokat és kiegészítőket találhatják meg. Tájékozódjon Ön is a weblapunkon, ahol a legjobb és minőségi állatfelszerelést és állateledelt találja! Ajánlatunkban, honlapunkon széles választékban, és változatos állateledeleket talál. A különböző állateledelek és felszerelések között megtalálható számos típus, az igényeknek megfelelően. Honlapunkon minőségi állateledeleket talál. A legjobb tápokat ajánljuk az igényeket figyelembe véve.

Top-Táp takarmánykeverékek

Top-Táp takarmánykeverékek

A TOP - TÁP Tojó takarmány önmagában biztosítja a tojóhibridek folyamatos tojástermeléséhez szükséges táplálóanyagokat. A tojástermelés időszaka az állatok számára erős igénybevételt jelent. A takarmány összetétele úgy lett megtervezve, hogy ezt az igénybevételt kompenzálja, biztosítva a töretlen termelést és a kiváló minőséget.

Tuti menü